Реализација пројекта "ОК – сервис подршке младих!"

09.11.2018

          Управа за спорт и омладину Града Новог Сада – Канцеларија за младе реализује пројекат под називом ОК – сервис подршке младих! подржан и финансиран од стране Министарства омладине и спорта Републике Србије с циљем реализовања едукативних радионица на теме финансијска писменост, функционална и емоционална писменост, превенција болести зависности и неговање здравог начина живота и исхране у служби здравља, а са жељом за неформалним  образовањем средњошколаца у граду Новом Саду.

          Ово је други пут у последњој деценији да Управа учествује на оваквој врсти конкурса на којој је подржана са највећим бројем бодова, на првом месту, међу свим осталим канцеларијама за младе на територији Србије.

          Реaлизација радионица је кренула у сарадњи са новосадским средњим школама, а све у Омладинском ОК клубу на СПЕНС-у који је прошле године и оформила Управа.

         До краја године биће одржано 14 радионица, а пројекат ће бити реализован и наредне године када је планирано да се одржи још садржаја за младе. Све радионице биће одржане у Омладинском ОК клубу, а термини одржавања биће истакнути на сајту Канцеларије за младе Града  Новог Сада www.kzm.novisad.rs


https://diponegoro-pahlawan.perpusnas.go.id/slot-gacor/
baji live sign up Baji Live Signup Casino Online